Αθλητικά
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 16:25

Βόλεϊ: Χωρίς Τζούριτς η Ελλάδα στο πρώτο τουρνουά του World League

Ο Δημήτρης Τζούριτς δεν θα κατορθώσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο πρώτο τουρνουά του World League (7ος όμιλος), που θα διεξαχθεί στο Τέπικ του Μεξικού από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου.

 

Ο Δημήτρης Τζούριτς δεν θα κατορθώσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο πρώτο τουρνουά του World League (7ος όμιλος), που θα διεξαχθεί στο Τέπικ του Μεξικού από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και κορυφαίος παίκτης της ελληνικής ομάδας δεν κατέστη δυνατόν να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση, απόρροια και του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματός του τη φετινή αγωνιστική περίοδο κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή, που θα ταξιδέψει για τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής στις 17:30.

Ο Τζούριτς κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας, όμως δεν τα κατάφερε κι έτσι η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου επικεντρώνεται στο να έχει έτοιμο τον διεθνή διαγώνιο για το δεύτερο τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης.

Τη θέση του Τζούριτς στη δωδεκάδα πήρε ο Γιάννης Τακουρίδης, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς της αποστολής είναι οι, Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος (πασαδόροι), Νίκος Παλέντζας, Τόλης Αρμενάκης (διαγώνιοι), Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος (ακραίοι), Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας (κεντρικοί) και Κώστας Ταμπουρατζής (λίμπερο).