Αθλητικά
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 13:53

Στη Βραζιλία με το ιδιωτικό αεροπλάνο του ο Νεϊμάρ για το Κόπα Αμέρικα

Μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος αστέρας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Νεϊμάρ αφίχθη στην πατρίδα του με το ιδιωτικό αεροπλάνο του για να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα, ενόψει της έναρξης του Κόπα Αμέρικα θα λάβει χώρα στη Χιλή .

 

Μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος αστέρας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Νεϊμάρ αφίχθη στην πατρίδα του με το ιδιωτικό αεροπλάνο του για να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα, ενόψει της έναρξης του Κόπα Αμέρικα θα λάβει χώρα στη Χιλή .

Ο ηγέτης της Σελεσάο δημοσίευσε μέσω Twitter μια φωτογραφία από την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Πόρτο Αλέγκρε, με τον ίδιο καθήμενο στις σκάλες του αεροσκάφος, του οποίου η ουρά είναι βαμμένη με τα αρχικά του ονόματός του (NJR – Νεϊμάρ Τζούνιορ).

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στην αποστολή των «βερντεόρο». Ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλος Ντούνγκα, δεν διευκρίνισε πάντως αν ο Νεϊμάρ θα παίξει αύριο εναντίον της Ονδούρας, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

«Θα λάβουμε μια απόφαση. Είναι καλό για όλους, για όλη την ομάδα, ότι ο αρχηγός μας κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ευρώπη, γιατί έρχεται με κίνητρο. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να τον προφυλάξουμε, έτσι ώστε να μην αισθάνεται υπό πίεση» δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας για τον Νεϊμάρ.