Αθλητικά
Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 19:10

Βόλεϊ: Στον Παναθηναϊκό η Κουτουξίδου

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα επισήμως την απόκτηση της Νικολέτας Κουτουξίδου, που επιστρέφει στους «πράσινους» ύστερα από πέντε χρόνια κι ενώ είχε πανηγυρίσει μαζί τους πέντε τίτλους

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα επισήμως την απόκτηση της Νικολέτας Κουτουξίδου, που επιστρέφει στους «πράσινους» ύστερα από πέντε χρόνια κι ενώ είχε πανηγυρίσει μαζί τους πέντε τίτλους.

«Εύχομαι έτσι όπως έκλεισα τον κύκλο μου στον Παναθηναϊκό να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος. Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να ξαναζήσω το πάθος και την ένταση που υπάρχει στα παιχνίδια του ΠΑΟ. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και να επιστρέψουμε με γεμάτες εμπειρίες για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» δήλωσε η διεθνής πασαδόρος.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς Ελληνίδας πασαδόρου, Νικολέτας Κουτουξίδου, που επιστρέφει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα Ελλάδας.

Η έμπειρη πασαδόρος μετά από τέσσερις σεζόν στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό έχοντας μαζέψει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και διακρίσεις παίζοντας σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».