Πολιτική
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 23:34

Ευ. Βενιζέλος σε Γ. Βαρουφάκη: Προσβάλλετε και ταπεινώνετε τη χώρα

«Πυρά» κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη δευτερολογία του. Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον κ. Βαρουφάκη ότι προσβάλλει και ταπεινώνει τη χώρα, ενώ απευθύνθηκε και στον Πρωθυπουργό, λέγοντας του ότι έχει ευθύνη για την επιλογή του υπουργού Οικονομικών.

«Πυρά» κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη δευτερολογία του.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον κ. Βαρουφάκη ότι προσβάλλει και ταπεινώνει τη χώρα. Αμήχανος ο κ. Βρουφάκης αναρωτήθηκε «εγώ;» και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος προσωπικά στον υπουργό και τον Πρωθυπουργό απάντησε: «Ναι εσείς! Και ο Πρωθυπουργός που σας τοποθέτησε και έχει ευθύνη για την τοποθέτηση για την επιλογή και την παραμονή του Υπουργού Οικονομικών!».

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε και σε σχόλια της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία παρενέβη μετά την ομιλία του, αναφέροντας ότι το έλλειμμα 12,5% είναι αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης.

Ζητώντας το λόγο επί προσωπικού, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι η Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να τιμά τη θέση της. «Εάν σας πέφτει μεγάλη, παρακαλώ να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας».