Αθλητικά
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 15:08

Εθνική Ομάδα: Ντεμπούτο για Φούντα, κλήθηκαν ξανά Νίνης και Ταυλαρίδης

Την πρώτη του κλήση στην εθνική ανδρών έλαβε ο Ταξιάρχης Φούντας του Πανιωνίου από τον Σέρχιο Μαρκαριάν ενόψει του αγώνα των προκριματικών του EURO 2016 με τα Νησιά Φερόε.

Την πρώτη του κλήση στην εθνική ανδρών έλαβε ο Ταξιάρχης Φούντας του Πανιωνίου από τον Σέρχιο Μαρκαριάν ενόψει του αγώνα των προκριματικών του EURO 2016 με τα Νησιά Φερόε.

Ο μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων» ήταν το νέο πρόσωπο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για το κρίσιμο ματς της 13ης Ιουνίου στο Τόρσαβν, αλλά και για το φιλικό που ακολουθεί τρεις ημέρες αργότερα με την Πολωνία στο Γκντανσκ.

Επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός επιβράβευσε τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Νίνη και Στάθη Ταυλαρίδη, για τις πολύ καλές τους εμφανίσεις, επαναφέροντάς τους στην εθνική ομάδα (ο δεύτερος είχε να κληθεί 10 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2005 και τους αγώνες με Μεξικό και Ιαπωνία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών).

Οι εκλεκτοί του Σέρχιο Μαρκαριάν είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα).

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χρήστος Τασουλής (Πανιώνιος), Στάθης Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός).

Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός).

Επιθετικοί: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός).