Αθλητικά
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 17:52

Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός παρουσίασε επισήμως τον Κοβάτσεβιτς

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρουσίασε τον νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τον οποίο επέλεξε όπως ανέφερε ο τιμ μάνατζερ Νίκος Κατσιούρας για το βιογραφικό του αλλά και τις συστάσεις «από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε».

 

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρουσίασε τον νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τον οποίο επέλεξε όπως ανέφερε ο τιμ μάνατζερ Νίκος Κατσιούρας για το βιογραφικό του αλλά και τις συστάσεις «από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε».

«Δεν μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε την κορυφή, αλλά την επόμενη φορά που θα υπάρχει τέτοια συνέντευξη δεν θα χρειαστώ τη βοήθεια του μεταφραστή» είπε από την πλευρά του ο Σέρβος τεχνικός.

«Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να ανεβαίνουμε ακόμα περισσότερο επίπεδο. Γνωρίζω καλά τους στόχους του Ολυμπιακού, ξέρουμε ότι είναι η κορυφή και η πρώτη θέση» πρόσθεσε.

Η γνώση του για τον Ολυμπιακό προέρχεται «από τις παίκτριες που τώρα παίζουν στην Εθνική Σερβίας και έχουν αγωνιστεί εδώ και με κάποιες παίκτριες από την Βουλγαρία. Με την Ογκνιένοβιτς κυρίως, που είναι ακόμα πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία της εδώ».

Για τους στόχους της νέας περιόδου μετά το φετινό νταμπλ και το ρόστερ του συλλόγου είπε ότι «αυτό είναι μια πρόκληση για να δουλεύουμε ακόμα καλύτερα και περισσότερο. Όσο για το ρόστερ, αυτές οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με τους ανθρώπους της ομάδας».