Πολιτική
Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2004 13:03

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου με Θ. Πάγκαλο

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ για την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας αντάλλαξαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, και ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος αμέσως μετά τη συνάντηση μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη γενική διαπίστωση ότι έχει σημειωθεί αισθητή πρόοδος σε ό,τι αφορά στους τόνους της προεκλογικής περιόδου αλλά αυτό δεν σημαίνει, όπως είπε, ότι πρέπει να επαναπαυθούμε. «Θα αγωνιστούμε μέχρι την τελευταία στιγμή», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος μίλησε για την «πολύ ειλικρινή και παλιά σχέση» που έχει με τον Γιώργο Παπανδρέου και για την καλή συνεργασία που έχουν.

Απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με νέα πρόσωπα που ενδεχομένως θα στελεχώσουν την εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος δεν απέκλεισε νέα στελέχη, προερχόμενα από το περιβάλλον του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ να μπουν στον προεκλογικό αγώνα.

Απαντώντας σε άλλο ερώτημα για τους τόνους που θα επικρατήσουν κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι πράγματι αναμένεται να έχουμε μια καλή προεκλογική περίοδο με ήπιους τόνους «εάν η οικονομία πάψει να είναι τραβεστί, κι εάν πάψουν οι κουβέντες περί αρχιερέων της διαπλοκής και λαμόγιων, όπως έχει ειπωθεί από τη ΝΔ».

Ο ίδιος, όπως είπε, δεν επιτέθηκε σε κανέναν ποτέ παρά μόνο αμυνόμενος και ανέφερε ότι την ένταση την επέλεξε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ