Αθλητικά
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 15:07

Μπάσκετ: Ανανέωσε με Ρέθυμνο ο Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Ρεθύμνου φέτος, και η ανταμοιβή γι΄ αυτό ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο της Κρήτης.

 

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Ρεθύμνου φέτος, και η ανταμοιβή γι΄ αυτό ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο.

Το συγκρότημα της Κρήτης και ο Έλληνας τεχνικός θα συνεργαστούν και την επόμενη περίοδο, προσδοκώντας λίγο ψηλότερα από την τρέχουσα σεζόν, που επιφύλαξε την έκτη θέση στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από τους ημιτελικούς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο, για έναν ακόμα χρόνο.

Η ομάδα μας με την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού φιλοδοξεί να συνεχίσει την απόλυτα θετική πορεία της περσινής χρονιάς και να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα πανέτοιμη και αποδίδοντας ιδιαίτερα ελκυστικό μπάσκετ, που θα κερδίσει ξανά το χειροκρότημα των φιλάθλων όλης της χώρας».