Αθλητικά
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 12:20

NBA: Ο «βασιλιάς» οδηγεί τους Καβαλίερς στον τελικό

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκίνησε στον τρίτο αγώνα απέναντι στην Ατλάντα έχοντας 0/10 σουτ, αλλά δεν είναι κανένας τυχαίος για να τον πάρει από κάτω»...

 

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκίνησε στον τρίτο αγώνα απέναντι στην Ατλάντα έχοντας 0/10 σουτ, αλλά δεν είναι κανένας τυχαίος για να τον πάρει από κάτω»...

Ο ηγέτης του Κλίβελαντ τελείωσε την αναμέτρηση με ακόμη ένα «τριπλ νταμπλ», οδηγώντας τους Καβαλίερς στη νίκη επί των Χοκς με 114-111 στην παράσταση και στο 3-0, στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Ο «βασιλιάς» τελείωσε το παιχνίδι με 37 πόντους, 18 ριμπάουντ και 13 ασίστ απέναντι στα «γεράκια», που είχαν πάντως (διπλή) ευκαιρία να στείλουν τον αγώνα σε δεύτερη παράταση αλλά ο Σέλβιν Μακ αστόχησε και στα δύο τρίποντα που επιχείρησε.

Η Ατλάντα ολοκλήρωσε τη συνάντηση χωρίς τον Αλ Χόρφορντ, ο οποίος είχε αποβληθεί από τη δεύτερη περίοδο για αγκωνιά στον Μάθιου Ντελαβεντόβα.

Ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ τα ξημερώματα της Τετάρτης και με νίκη οι «ιππότες» θα βρεθούν στον τελικό του πρωταθλήματος.