Αθλητικά
Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 13:13

Σλούκας: Ο πρώτος λόγος στον Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό λήγει φέτος, με την περίπτωση του διεθνή γκαρντ να αποτελεί προς το παρόν ερωτηματικό καθώς ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει, τουλάχιστον επισήμως, διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του.

 

Το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό λήγει φέτος, με την περίπτωση του διεθνή γκαρντ να αποτελεί προς το παρόν ερωτηματικό καθώς ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει, τουλάχιστον επισήμως, διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του.

Επιθυμία του αθλητή είναι να παραμείνει μέλος της «ερυθρόλευκης» ομάδας, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και, ενδεχομένως, τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς που είναι διατεθειμένες να κάνουν.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Σλούκας ήταν ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του. «Τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός με έχει εμπιστευτεί από πολύ μικρό, έχω ανδρωθεί, έχω αποκτήσει χαρακτήρα εδώ κι έχω κερδίσει τίτλους» δήλωσε κατά τη χθεσινή άφιξη από τη Μαδρίτη. 

«Θέλω πρώτα να μιλήσω με τους προέδρους. Έχουν γίνει ήδη δύο συναντήσεις πολύ πιο πριν. Υπάρχει η διάθεση να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Από εκεί και ύστερα θα συζητήσω και με τον προπονητή. Νομίζω ότι το καλοκαίρι που θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνουν όλα αυτά» πρόσθεσε.