Αθλητικά
Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 23:44

Ο Τοροσίδης στέλνει τη Ρόμα στους ομίλους του Champions League

Ο Βασίλης Τοροσίδης κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες της Ρόμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο καμπιονάτο και κατ΄ επέκταση της συμμετοχής των «τζαλορόσι» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη περίοδο.

 

Ο Βασίλης Τοροσίδης κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες της Ρόμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο καμπιονάτο και κατ΄ επέκταση της συμμετοχής των «τζαλορόσι» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη περίοδο.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός σημείωσε στο 65ο λεπτό το νικητήριο γκολ της ομάδας του στο 2-1 επί της σκληροτράχηλης Ουντινέζε στο «Ολίμπικο»«, σηματοδοτώντας την ανατροπή για το συγκρότημα του Ρούντι Γκαρσιά, που είχε βρεθεί να χάνει μετά το τέρμα του Πέριτσα στο 19΄, πριν ισοφαρίσει ο Ναϊνγκολάν στο 45΄.

Ο Τοροσίδης και οι Χοσέ Χολέμπας (είχε δοκάρι στο 85΄), Κώστας Μανωλάς, από λάθος του οποίου προήλθε το 0-1, ήταν βασικοί ως το τέλος στην ενδεκάδα της Ρόμα, όπως και ο Ορέστης Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια των «φριουλάνι», με τον Παναγιώτη Κονέ να αντικαθιστά στο 66΄ τον σκόρερ της ομάδας του.

Με το τρίποντο η Ρόμα πέρασε εκ νέου στη δεύτερη θέση με διαφορά ενός βαθμού από τη συμπολίτισσα Λάτσιο (67 - 66), κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η φετινή Serie A.