Αθλητικά
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 15:27

Σπανούλης: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη

Στη χημεία που υπάρχει μεταξύ των αθλητών του Ολυμπιακού, τους καλούς χαρακτήρες των συμπαικτών του και το ικανό προπονητικό επιτελείο εστίασε ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Ευρωλίγκας, ενόψει του φάιναλ-4 που ξεκινά αύριο.

 

Στη χημεία που υπάρχει μεταξύ των αθλητών του Ολυμπιακού, τους καλούς χαρακτήρες των συμπαικτών του και το ικανό προπονητικό επιτελείο εστίασε ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Ευρωλίγκας, ενόψει του φάιναλ-4 που ξεκινά αύριο.

«Το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα είναι να έχει καλούς χαρακτήρες και ο καθένας να είναι χαρούμενος με το ρόλο του. Στην ομάδα μου έχουμε αυτό το στοιχείο, μας έχουν βοηθήσει προπονητές και διοίκηση γι΄ αυτό και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» υπογράμμισε ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας.

Ο Σπανούλης ρωτήθηκε για τρία βραβεία MVP που έχει κατακτήσει σε ισάριθμα φάιναλ-4, καθώς και για το ότι δεν έχει λείψει από κανέναν αγώνα τελικής φάσης. «Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τους κατάλληλους παίκτες και προπονητές. Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και όλοι παίζουν για την ομάδα» απάντησε.

Όσο για την παρουσία Ελλήνων, αθλητών ή προπονητών, σε όλες τις ομάδες του φετινού φάιναλ-4; «Δεν υπάρχει μυστικό. Από μικροί δουλεύουμε σκληρά, είμαστε ευλογημένοι που κάνουμε αυτό που αγαπάμε και είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε το ελληνικό μπάσκετ και τη χώρα μας» είπε.

Όπως ήταν φυσικό, ο Σπανούλης ρωτήθηκε για τη μίνι παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην αυριανή αντίπαλό του, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Ό,τι έγινε, έγινε. Το παρελθόν δεν παίζει μπάσκετ. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε.