Αθλητικά
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 14:34

Σφαιρόπουλος: Σεβασμό σε όλους αλλά πιστεύουμε σε μας

Την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και τη χαρά του που στον ένα ημιτελικό της Ευρωλίγκας θα τεθούν αντιμέτωποι δύο Έλληνες προπονητές εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην κοινή συνέντευξη Τύπου του φάιναλ-4 της Μαδρίτης. 

 

Την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και τη χαρά του που στον ένα ημιτελικό της Ευρωλίγκας θα τεθούν αντιμέτωποι δύο Έλληνες προπονητές εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην κοινή συνέντευξη Τύπου του φάιναλ-4 της Μαδρίτης. 

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες και τους παίκτες που βραβεύτηκαν. Το πρώτο μου φάιναλ-4 ήταν με την ΤΣΣΚΑ. Φέτος, είμαι πολύ υπερήφανος που επιστρέψαμε μετά την απουσία ενός χρόνου. Σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ και όλες τις ομάδες αλλά έχουμε πίστη στον εαυτό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον τελικό» δήλωσε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας.

Ο κ. Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τους αγώνες που έχουν προηγηθεί ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους Ρώσους. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Ό,τι κι αν έχει γίνει συγκεντρωνόμαστε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες έχουν ξαναπαίξει, θα μας βοηθήσει η εμπειρία τους, αλλά επαναλαμβάνω πως είναι μια μεγάλη πρόκληση που δεν ζεις πολλές φορές στη ζωή σου».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε και για τον συνάδελφό του στη μοσχοβίτικη ομάδα, Δημήτρη Ιτούδη. «Ο Δημήτρης είναι σπουδαίος τεχνικός και είμαι πολύ χαρούμενος που δυο Έλληνες προπονητές θα τεθούν αντιμέτωποι. Είμαστε χαρούμενοι για την ελληνική σχολή, δείχνει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά».