Αθλητικά
Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 22:48

ΠΑΟΚ: Δύο εβδομάδες εκτός ο Παπαδόπουλος

Δυο εβδομάδες εκτός αγώνων θα μείνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον ΠΑΟΚ, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν θλάση α΄ προς β΄ βαθμό στον αριστερό δικέφαλο. 

 

Δυο εβδομάδες εκτός αγώνων θα μείνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον ΠΑΟΚ, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν θλάση α΄ προς β΄ βαθμό στον αριστερό δικέφαλο.

Ο διεθνής επιθετικός χάνει σίγουρα τα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι οφ με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, ενώ επιφυλάξεις υπάρχουν και για το εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος και για το τρίτο, εναντίον του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Περέιρα, που νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ οι Αθανασιάδης, Γκολάσα, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, ΚάτσεΓιακουμής συνεχίζουν θεραπεία και ο Σαλπιγγίδης ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο το απόγευμα (19:00) είναι προγραμματισμένο στην Τούμπα το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Εθνική ομάδα του 2004. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.