Αθλητικά
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 20:01

Μπάσκετ: Στον ΠΑΟΚ ο Μπρέμερ

Με έναν παλιό αθλητή του ενισχύθηκε ο ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ. Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος κάνει ήδη προπονήσεις με τη μακεδονική ομάδα και θα παίξει την Τετάρτη στον πρώτο αγώνα με το Ρέθυμνο.

 

Με έναν παλιό αθλητή του ενισχύθηκε ο ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ. Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος είχε παίξει στην ομάδα το 2006-2007 κάνει ήδη προπονήσεις με τη μακεδονική ομάδα και θα παίξει την Τετάρτη στον πρώτο αγώνα με το Ρέθυμνο.

«Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή J.R. Bremer, ο οποίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώνεται άμεσα στο ρόστερ, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στα πλέι οφ και μέχρι την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου» αναφέρει η ανακοίνωση. 

«Τώρα είναι το πραγματικό πρωτάθλημα, δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη, κάθε ήττα μετρά και δεν υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψεις. Είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι και θυμάμαι το Ρέθυμνο, ήμουν εδώ όταν παίξαμε το παιχνίδι μας στην Κρήτη. Θυμάμαι αρκετά καλά την ομάδα, είναι σκληρός αντίπαλος και ξέρω και το νέο τους παίκτη, τον Χόλις που έπαιζε στην Καντού» δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης στο σάιτ του ΠΑΟΚ.