Αθλητικά
Σάββατο, 02 Μαΐου 2015 22:33

Μπάσκετ: Δηλώσεις Φώτση, Γιάνκοβιτς

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την άποψη των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την άποψη των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο «υπαρχηγός» των «πρασίνων», Αντώνης Φώτσης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στο ντέρμπι και δίκαια ηττήθηκε, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την κίνηση του πρώην συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη.

«Δεν ήμασταν καλοί στο ματς, χάσαμε δίκαια από τον Ολυμπιακό. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε το μπρέικ στο ΣΕΦ στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε και μέσα στην έδρα τους κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», τόνισε ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος ρωτήθηκε για την κίνηση του Σπανούλη προς τον κόσμο μετά το τρίποντο που πέτυχε 1.30΄΄ πριν το τέλος: «Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αυτό που έκανε ο Βασίλης. Μπορεί να προκάλεσε λίγο τον κόσμο, αλλά δεν έχω να πω κάτι παραπάνω».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βλάντο Γιάνκοβιτς: «Και πέρυσι χάσαμε εδώ ένα ματς, αλλά νικήσαμε στο ΣΕΦ ένα πιο καθοριστικό και πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εφέτος. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Θα τα ξαναπούμε με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο».