Αθλητικά
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 17:11

Εθνική ομάδα: Ευχαριστήριο μήνυμα Μαρκαριάν στους διεθνείς

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έκανε θετικό ξεκίνημα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, αποσπώντας ισοπαλία (0-0) στο ντεμπούτο του εναντίον της Ουγγαρίας και θέλησε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους διεθνείς.

 

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έκανε θετικό ξεκίνημα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, αποσπώντας ισοπαλία (0-0) στο ντεμπούτο του εναντίον της Ουγγαρίας και θέλησε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους διεθνείς.

Χθες ο έμπειρος προπονητής έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δοκιμάζεται ξανά καθώς ένας τραυματισμός στον ώμο θα αφήσει τον νεαρό αμυντικό εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Επόμενη κίνηση του κ. Μαρκαριάν ήταν να αποστείλει e-mail στους διεθνείς, για να τούς ευχαριστήσει για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να εκφράσει την αισιοδοξία του για το μέλλον. 

«Ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας. Ήταν θετική η ανταπόκρισή σας στους αγώνες. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Βρήκαμε το δρόμο για το μέλλον, που είναι το ποιοτικό παιχνίδι, όπως και το να έχουμε ομαδικό πνεύμα εντός κι εκτός γηπέδου» έγραψε ο κ. Μαρκαριάν.