Αθλητικά
Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 15:10

Συνεχίζει στην Εθνική Ιράν ο Κεϊρός

Ο Κάρλος Κεϊρός... ανέκρουσε πρύμνα και θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ιράν για να την οδηγήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, λίγες εβδομάδες μετά την υποβολή της παραίτησής του! 

 

Ο Κάρλος Κεϊρός... ανέκρουσε πρύμνα και θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ιράν για να την οδηγήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, λίγες εβδομάδες μετά την υποβολή της παραίτησής του!

Όπως δήλωσε σήμερα στα ΜΜΕ της χώρας, στην Τεχεράνη, «είχα μια καλή συνάντηση με την ομοσπονδία και αξιωματούχους του υπουργείου Αθλητισμού. Ανυπομονούμε για το μέλλον». 

Δεν πάει πάντως καιρός, για την ακρίβεια μερικές εβδομάδες, που ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Πορτογαλίας είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη που κατείχε από το 2011.

Μετά την παραμονή του ο Κεϊρός θα προσπαθήσει για το back to back, δηλαδή να οδηγήσει τους Ιρανούς στην τελική φάση ενός δεύτερου κατά σειρά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η προσπάθεια αυτή θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2015, με το Ιράν να μετέχει στον Δ΄ όμιλο του β΄ προκριματικού γύρου στην ασιατική ζώνη, μαζί με τις ομάδες των Ομάν, Ινδίας, Τουρκμενιστάν και Γκουάμ.