Πολιτική
Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2004 20:26

Γ. Σουφλιάς: Δεν θα πάμε σε γκρίζα διαφήμιση

Η Νέα Δημοκρατία ξεκινάει σήμερα τη διαφημιστική της καμπάνια και ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος του κόμματος, Γ. Σουφλιάς, απέκλεισε την «γκρίζα» διαφήμιση.

«Δεν θα πάμε σε γκρίζα διαφήμιση. Στην καμπάνια μας το 30% θα αφορά ανάδειξη των προβλημάτων και το 70% θα αφορά την προβολή των προτάσεών μας. Διότι επιτέλους οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν με σύγκριση πολιτικών, και όχι βέβαια με πυροτεχνήματα της μορφής ότι επί 4 χρόνια οι νέοι θα εργάζονται χωρίς να πληρώνονται εργοδοτικές εισφορές. Αυτά να τα λεει το πρωί ο κ. Παπανδρέου, το βράδυ να τον διορθώνει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και τώρα να επανέρχεται και ο ίδιος να τα διορθώνει. Χρειάζονται συγκεκριμένες πολιτικές για τα συγκεκριμένα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Σε αυτές τις πολιτικές πρέπει να γίνει η σύγκριση πηγαίνοντας στις εκλογές. Και εμείς τις έχουμε, από τους άλλους λείπουν».

Σχετικά με το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ, «Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή» είπε ότι έχει διπλή σημασία, πρώτον «την άλλη διακυβέρνηση – νέα πολιτική» και δεύτερον ότι «αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα επί 20 και πλέον χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα η πορεία της χώρας μας να είναι πολύ πίσω από αυτή που θα μπορούσε να είναι».