Πολιτική
Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2004 09:29

Πρόγνωση καιρού

ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ βροχές ή χιονόνερο, κυρίως στα ανατολικά, με σταδιακή ενίσχυση των βόρειων ανεμών και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Για την Αττική ειδικότερα προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και αργότερα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, στα βόρεια αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί κυρίως στα βορειοανατολικά. Στα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση, στα ανατολικά πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις και πρόσκαιρα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.