Αθλητικά
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 00:58

Πρίντεζης: Ίσως κι εμείς δεν το πιστεύαμε

Πριν από τρία χρόνια είχε χαρίσει στην ομάδα του την Ευρωλίγκα σκοράροντας το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη νύχτα της Πέμπτης με άλλο ένα «τεράστιο» σουτ ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε την ομάδα του στο ένατο φάιναλ-4 της ιστορίας της!

 

Πριν από τρία χρόνια είχε χαρίσει στην ομάδα του την Ευρωλίγκα σκοράροντας το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη νύχτα της Πέμπτης με άλλο ένα «τεράστιο» σουτ ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε την ομάδα του στο ένατο φάιναλ-4 της ιστορίας της!

«Αν το σκεφτόμουν ακόμα λίγο θα είχε τελειώσει το παιχνίδι» σχολίασε ο Έλληνας φόργουορντ για το τρίποντο της νίκης. «Οι άμυνες, η τύχη, όλα παίζουν ρόλο. Το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα μετά από ένα κακό πρώτο παιχνίδι. Κάναμε κάτι που ίσως κι εμείς δεν το πιστεύαμε. Αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων» πρόσθεσε ο Πρίντεζης.

«Από τα πρώτα πράγματα που είπε ο κόουτς ήταν να φτιάξουμε χαρακτήρα. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν ήταν καλή και συγκεντρωμένη η ομάδα να τα κερδίσει. Αυτό το ξέραμε και σήμερα. Έτσι είναι αυτοί οι αγώνες, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Προκριθήκαμε αλλά τώρα έχουμε νέα πρόκληση. Σήμερα θα χαρούμε και αύριο θα αρχίσουμε να την σκεφτόμαστε» υπογράμμισε.

Όσο για το «μυστικό» της ομάδας του να βρίσκεται συνεχώς σε κορυφαίο επίπεδο με μικρότερο μπάτζετ από πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας; «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα όταν βλέπεις ομάδες να δίνουν ένα τσουβάλι λεφτά. Έχουμε χημεία, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και έχουμε συνέχεια».