Αθλητικά
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 00:16

Ιβάνοβιτς: Στο ΟΑΚΑ δώσαμε ό,τι μπορούσαμε αλλά όχι και στη Μόσχα

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν είχε παράπονο από την απόδοση των παικτών του στο αποψινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρά το βαρύ 55-74, στις δηλώσεις του όμως δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την άνευ όρων παράδοση στους δύο αγώνες στη ρωσική πρωτεύουσα.

 

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς δεν είχε παράπονο από την απόδοση των παικτών του στο αποψινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρά το βαρύ 55-74, στις δηλώσεις του όμως δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την άνευ όρων παράδοση στους δύο αγώνες στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Μας έλειψε λίγη προσπάθεια και λίγη δύναμη για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ μέχρι το 28ο - 29ο λεπτό, αλλά μέχρι τότε είχαμε καλή άμυνα. Μετά σταματήσαμε να παίζουμε, η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη σε σχέση με τη Δευτέρα, ενώ εμείς δεν είχαμε ευστοχία στο τρίποντο και δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε» είπε ο Μαυροβούνιος.

«Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στη Μόσχα, αλλά εδώ δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη σε αυτή τη σειρά» πρόσθεσε ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Λαουάλ δήλωσε λακωνικά ότι «είναι δική μου απόφαση».