Αθλητικά
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 13:48

Ιταλία: Διαζύγιο της Κάλιαρι με Ζέμαν

Την παραίτησή του στον πρόεδρο της Κάλιαρι υπέβαλε ο Τσέχος τεχνικός Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος αφίχθη στη Σαρδηνία πριν από λίγο καιρό αλλά επί των ημερών του η (ήδη παραπαίουσα) ομάδα κατάκτησε μόλις ένα βαθμό σε πέντε αγώνες και είναι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό.

Την παραίτησή του στον πρόεδρο της Κάλιαρι υπέβαλε ο Τσέχος τεχνικός Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος αφίχθη στη Σαρδηνία πριν από λίγο καιρό αλλά επί των ημερών του η (ήδη παραπαίουσα) ομάδα κατάκτησε μόλις ένα βαθμό σε πέντε αγώνες και είναι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό.

Ο Τόμας Τζουλίνι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του τεχνικού, ο οποίος πρόλαβε την απόλυσή του. Όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής από τη Βοημία είχε ήδη εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του ότι είναι απογοητευμένος από τη στάση των παικτών τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς φαίνονταν όλο και λιγότερο πρόθυμοι τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. 

Το πιθανότερο σενάριο για τον αντικαταστάτη του Ζέμαν στους «ροσομπλού», τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι στον πάγκο θα καθίσει ο 35χρονος και ευρισκόμενος στον έβδομο χρόνο παρουσίας του ως ποδοσφαιριστής στην Κάλιαρι Νταβίντ Σουάζο, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι τεχνικοί των τμημάτων υποδομής Βιτόριο Πουσέντου και Τζανλούκα Φέστα.