Πολιτική
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2004 16:04

Σφοδρή επίθεση Χρυσοχοΐδη στη ΝΔ

Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το οικονομικό της πρόγραμμα, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου. Κατά τη συνεδρίαση του Ε.Γ. συζητήθηκαν κυρίως διαδικαστικά θέματα του συνεδρίου και της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν είναι καν νεοφιλελεύθερη παράταξη, «είναι μια παράταξη της σκληρής δεξιάς η οποία επιχειρεί να φαλκιδεύσει κεκτημένα δικαιώματα του λαού με κρίσιμη την παράμετρο του ασφαλιστικού.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ προϊδέασε για εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση το επόμενο διάστημα με θέμα το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ. «Θα πάμε σε πολιτική συζήτηση, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να αξιολογήσουν τις προτάσεις μας», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του συνεδρίου και της εκλογής του προέδρου, ο κ.Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ με τη διαδικασία του αυτή ανοίγει τις πόρτες στο λαό επιδιώκοντας να ανατρέψει κατεστημένες νοοτροπίες και λογικές». «Η διαδικασία εκλογής προέδρου -πρόσθεσε- αποτελεί και την εγγύηση για τις αλλαγές στη νέα εποχή».

Πρόεδρος του συνεδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προταθεί η κ. Φώφη Γεννηματά. Η ψηφοφορία όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί της Κυριακής και θα λήξει στις 7 το βράδυ της ίδιας μέρας και θα πάρουν μέρος όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή ΑΠΕ