Αθλητικά
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 00:24

Ιβάνοβιτς: Πάμε για να ισοφαρίσουμε

Το τρίτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τελείωσε, το 2-1 είναι γεγονός και ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα για την ισοφάριση και τη διεκδίκηση της πρόκρισης μέσα στη ρωσική πρωτεύουσα.

 

Το τρίτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τελείωσε, το 2-1 είναι γεγονός και ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα για την ισοφάριση και τη διεκδίκηση της πρόκρισης μέσα στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Ξέρω πως παίξαμε πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια, πάνω απ΄ όλα σε πνευματικό επίπεδο. Πιστεύαμε σε μας και είχαμε προετοιμαστεί να αγωνιστούμε αν και δυσκολευτήκαμε πολύ να αντιμετωπίσουμε το transition παιχνίδι τους, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Είναι μια ομάδα εξαιρετική σε αυτό το είδος παιχνιδιού, με παίκτες που μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός ή ένας εναντίον τριών. Κάναμε ένα βήμα, τώρα πρέπει να δούμε αν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα ακόμη πιο μεγάλο βήμα» πρόσθεσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Ερωτηθείς για τη μεταμόρφωση της ομάδας του ανέφερε ότι «ήταν πολλά τα στοιχεία που συντέλεσαν. Σε πολλά παιχνίδια παίζαμε καλύτερα εντός έδρας. Συνειδητοποιήσαμε πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Μερικές φορές ακόμη κι αν χάνεις από κάποιον με 20 πόντους, θεωρείς πως μπορείς να τον νικήσεις».

Όσο για το αν θεωρεί πως η ομάδα του με την αποψινή νίκη της έφτασε το όριο των δυνατοτήτων της στη φετινή Ευρωλίγκα; «Όχι, ειλικρινά όχι. Πιστεύω ότι μεθαύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε την άμυνά μας και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε» υπογράμμισε.