Αθλητικά
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 23:35

Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε η πρώτη...

Στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, βρίσκεται από σήμερα η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που νίκησε στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι με 75-74 στην παράταση και προκρίθηκε νωρίτερα από κάθε άλλο συγκρότημα που διεκδικεί την παρουσία του στη Μαδρίτη.

 

Στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, βρίσκεται από σήμερα η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που νίκησε στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι με 75-74 στην παράταση και προκρίθηκε νωρίτερα από κάθε άλλο συγκρότημα που διεκδικεί την παρουσία του στη Μαδρίτη.

Κορυφαίος των Τούρκων ήταν ο Νίκος Ζήσης , που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του 19 πόντους (συν πέντε ασίστ), ενώ καθοριστικός στα κρίσιμα σημεία αποδείχθηκε και ο Άντριου Γκάουντλοκ (15 πόντοι). Για την ομάδα από το Ισραήλ διακρίθηκαν οι Πάργκο και Ραντλ με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα. 

Οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Αλεξάντερ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με 65-63 στα 33΄΄ πριν τη λήξη, ο Βέσελι με «γκολ - φάουλ» ισοφάρισε αλλά έχασε τη βολή, ενώ άστοχος αποδείχθηκε και ο Πάργκο στο τελευταίο σουτ της κανονικής διάρκειας και ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση υπέρ της «Φενέρ».