Αθλητικά
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 12:27

Ευρωλίγκα: Τελευταία ευκαιρία για Παναθηναϊκό με ΤΣΣΚΑ

Τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα του στα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45), με τους «πράσινους» του Ντούσαν Ιβάνοβιτς να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

 

Τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα του στα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45), με τους «πράσινους» του Ντούσαν Ιβάνοβιτς να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας υπέστη δύο βαριές ήττες στη ρωσική πρωτεύουσα, βρίσκεται ήδη στο 0-2 απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη και εφόσον οι παίκτες του πιστεύουν πραγματικά ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση, η νίκη απόψε είναι μονόδρομος, καθώς νέα ήττα σημαίνει και αποκλεισμό.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός συνήθως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο φέτος, όπως έδειξε πλείστα όσα βράδια με αποκορύφωμα την εμφάνιση εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, και οι φίλου του αυτό αναμένουν να συμβεί και απόψε.

Η συμμετοχή του Έι Τζέι Σλότερ παραμένει αμφίβολη, παρότι ο Αμερικανός έβγαλε μέρος του προγράμματος τις τελευταίες δύο ημέρες. Ο Ιβάνοβιτς θα τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή, ενδεχόμενη απουσία του όμως θα είναι πλήγμα για τους «πράσινους».