Αθλητικά
Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 15:38

Ο Πάουλο Σέζαρ πούλησε το μετάλλιο του Μουντιάλ για να αγοράσει κοκαΐνη

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ένας από τους παγκόσμιους πρωταθλητές της Εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970, ο Πάουλο Σέζαρ, ο οποίος γνωστοποίησε ότι πούλησε το μετάλλιό του για να αγοράσει κοκαΐνη!. 

 

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ένας από τους παγκόσμιους πρωταθλητές της Εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970, ο Πάουλο Σέζαρ, ο οποίος γνωστοποίησε ότι πούλησε το μετάλλιό του για να αγοράσει κοκαΐνη!. 

«Δεν το είχα πει ποτέ σε κανέναν, αλλά τώρα θέλω να το βγάλω από μέσα μου» είπε ο πρώην διεθνής με τη Σελεσάο.

Ο άλλοτε αστέρας των «βερντεόρο» αποφάσισε να απελευθερωθεί από το βάρος που κουβαλούσε και αφηγήθηκε την ιστορία του στο βραζιλιάνο τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews, δηλώνοντας πως είναι πολύ θλιβερό που πούλησε ένα μετάλλιο τόσο πολύτιμο. 

Ο 65χρονος σήμερα Πάουλο Σέζαρ, ο οποίος έπαιξε στις Μποταφόγκο, Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Γκρέμιο, Βάσκο ντα Γκάμα και Κορίνθιανς, παραδέχθηκε ότι ο εθισμός του στα ναρκωτικά ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν αγωνιζόταν για τη Μαρσέιγ το 1970.

Εκτός του μεταλλίου του, πάντως, ο Σέζαρ ομολόγησε ότι πούλησε επίσης μια μικρογραφία του Κυπέλλου «Ζιλ Ριμέ» και τρία διαμερίσματα στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

«Είναι μια τεράστια απώλεια» είπε μετανιωμένος. «Αισθανόμουν ανάγκη. Με τα ναρκωτικά χάνεις την αίσθηση εκείνου που κάνεις. Σε όποιους δεν έκαναν ποτέ χρήση δίνω μόνο μια συμβουλή: μην το προσπαθήσετε ποτέ».