Αθλητικά
Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 19:52

Π.Αγγελόπουλος: «Την Τρίτη το πιο κρίσιμο ματς»

Το ματς που ακολουθεί με τη Μπαρτσελόνα, την ερχόμενη Τρίτη στο ΣΕΦ, θεωρεί ως το πιο κρίσιμο της σειράς ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Το ματς που ακολουθεί με τη Μπαρτσελόνα, την ερχόμενη Τρίτη στο ΣΕΦ, θεωρεί ως το πιο κρίσιμο της σειράς ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Μιλώντας στην κάμερα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη επί των Καταλανών στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», ωστόσο, επιχείρησε να «ρίξει τους τόνους» ενόψει της συνέχειας, καθώς τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

Παρά το γεγονός ότι δενβ βρέθηκε στη Βαρκελόνη και είδε το ματς από την τηλεόραση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν έκρυψε πως «... η χαρά ήταν μεγάλη, ακόμα και η ένταση. Ακόμη και αν το βλέπεις από την τηλεόραση. Είναι ιστορική νίκη και ήρθαμε να υποδεχθούμε την ομάδα. Η σειρά τώρα μεταφέρεται στο ΣΕΦ και το ξέρουν όλοι ότι έχουμε έμπειρους παίκτες και προπονητές. Το κρισιμότερο παιχνίδι είναι την Τρίτη. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Το μπάσκετ που παίξαμε χθες ήταν εκπληκτικό, το ευχαριστηθήκαμε και συνεχίζουμε».

Ο «ισχυρός άνδρας» των Πειραιωτών παραδέχθηκε ότι περίμενε την αντίδραση της ομάδας μετά την καλή της εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους: «Περίμενα ότι θα αντιδράσουμε επειδή έχουμε ζήσει την ομάδα πολλά χρόνια και έχουμε ζήσει ανατροπές. Δεν περίμενα αυτήν την εμφάνιση, αλλά περίμενα ότι θα αντιδράσουμε. Ο τρόπος που θωρακίστηκε η ρακέτα στο πρώτο μέρος, όπως είπε και ο αδερφός μου, δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ. Ποτέ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Τέτοια άμυνα κόντρα σε μια φύση επιθετική ομάδα. Τους μπλοκάραμε τελείως».

Επιπλέον, έστειλε τη μήνυμά του στον κόσμο: «Να στηρίξουν οι οπαδοί την ομάδα με φωνές από το πρώτο λεπτό, ανεξάρτητα από τη διαφορά και να νιώθουν υπερήφανοι που βλέπουν αυτήν την ομάδα.»

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προκριθεί στο final 4 απάντησε: «Ξέρουμε όλοι ότι πλέον αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε δύο νίκες, αλλά για να έρθουν αυτές οι νίκες θέλει ακόμη δουλειά».