Πολιτική
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2004 13:23

Αρχισαν οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ της νεολαίας διάλεξε για να καθίσει ο Γιώργος Παπανδρέου, εισερχόμενος στην αίθουσα του ολυμπιακού γυμναστηρίου ¶ρσης Βαρών στη Νίκαια, όπου διεξάγεται το Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής.

Οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου του κινήματος άρχισαν με την εκλογή προεδρείου. Εκ μέρους του προεδρείου, που πρότεινε το Εκτελεστικό Γραφείο, η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, έκανε λόγο για «ιστορική στιγμή» καθώς το ΠΑΣΟΚ συναισθάνεται τις προσδοκίες λαού, που «ζητάει να αλλάξουμε, να ζωντανέψουμε ξανά την ελπίδα και ότι είμαστε στο πλάι του».

Είμαστε εδώ, πρόσθεσε, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον ιδρυτή και καθοδηγητή του ΠΑΣΟΚ Α. Παπανδρέου, στους συντρόφους μας που δεν ζουν ανάμεσα μας, αλλά –όπου κι αν βρίσκονται- νιώθουν δικαιωμένοι καθώς ξανανιώνει το κίνημα αλλά και στον πρωθυπουργό που έβαλε στέρεες βάσεις για την Ελλάδα της ανάπτυξης και που άνοιξε το δρόμο στο μέλλον για το ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατική παράταξη.

Το προεδρείο του έκτακτου συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης το γραμματέα της ΓΣΕΕ Χρ, Πολυζωγόπουλο, τη γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων Λ. Κασοπούλου, το γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Π. Καμά, και το νέο αγρότη Κ. Κωνσταντίδη.

Μετά την εκλογή του προεδρείου, κατόπιν σχετικής πρότασης του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσιάστηκαν στις γιγαντοοθόνες του συνεδρίου, διαφημιστικά πολιτικά σποτ και φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου.

Πηγή: ΑΠΕ