Πολιτική
Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2004 16:28

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος διαψεύδει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων

«Τα ενωτικά ψηφοδέλτια του Συνασπισμού θα έχουν αποτελέσματα, τα οποία θα είναι διαφορετικά από αυτά που οι σφυγμομετρήσεις υποστηρίζουν». Αυτό δήλωσε από την Καβάλα όπου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματός του, ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, διαψεύδοντας τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν το κόμμα του να μην εξασφαλίζει το απαιτούμενο 3% για την είσοδο στη Βουλή.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος υπενθύμισε με έμφαση ότι οι προβλέψεις των σφυγμομετρήσεων διαψεύστηκαν και στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, αλλά και στις προηγούμενες εκλογές του 2000 και του 1996.

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης έναντι των δύο μεγάλων κομμάτων, κατηγορώντας τα για νεοφιλελεύθερη πολιτική η οποία υπονομεύει τα συμφέροντα των πολιτών.

«Τα προβλήματα είναι απέναντι σε όλους και δεν υπάρχει περιθώριο πια. Ούτε για εκείνον που με ψευδαισθήσεις θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και αύριο θα διαψευστεί και θα θυμώσει επειδή για μια φορά ακόμη παραπλανήθηκε, και δεν θα του φταίει κανείς άλλος, παρά μόνο η δική του ψευδαίσθηση, ούτε για εκείνον που νομίζει ότι ψηφίζοντας ΝΔ αλλάζει η κοινωνική και οικονομική κατάσταση και αύριο πάλι θα απογοητευτεί. Δεν θα του φταίει και εκείνου κανείς άλλος παρά μόνο η δική του αυταπάτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος.