Αθλητικά
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 12:17

NBA: Εκτός πλέι οφ το Μαϊάμι

«Τραγωδία» για το Μαϊάμι, που στην πρώτη χρονιά του στη μετά ΛεΜπρόν Τζέιμς εποχή έμεινε εκτός πλέι οφ...

 

«Τραγωδία» για το Μαϊάμι, που στην πρώτη χρονιά του στη μετά ΛεΜπρόν Τζέιμς εποχή έμεινε εκτός πλέι οφ...

Η ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε θα παρακολουθήσει φέτος τις μονομαχίες σε ανατολική - δυτική περιφέρεια, καθώς και τους τελικούς, από την τηλεόραση.

Η Χιτ δεν θα είναι στα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά το 2008, καθώς η Ιντιάνα νίκησε την Ουάσινγκτον με 99-95 στην παράταση και την άφησε οριστικά εκτός διαδικασίας, καθώς με ένα παιχνίδι να απομένει άφησε Πέισερς επί των Ουιζαρντς και μάλιστα στην παράταση! 

Μάλιστα, οι Πέισερς χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να κάμψουν την αντίσταση των Ουίζαρντς, με τους Μάιλς και Χιλ να σκοράρουν 25 και 24 πόντους αντίστοιχα και τον Χίμπερτ να κατεβάζει 15 ριμπάουντ. 

Με πέντε παίκτες της να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων, η Βοστώνη νίκησε 95-93 το Τορόντο, στην πέμπτη κατά σειρά νίκη της και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ θα παίξει με το Κλίβελαντ.

Οι Κλίπερς, τέλος, βρήκαν το Φοίνιξ με απόντες οκτώ παίκτες του, λόγω διαφόρων προβλημάτων, και το εκμεταλλεύτηκαν για να περάσουν νικηφόρα με 112-101 από την Αριζόνα, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Πολ να πετυχαίνει 22 πόντους.