Πολιτική
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2004 16:17

ΠΑΣΟΚ: Επαφές με Μάνο, Ανδριανόπουλο, επάνοδος Λαλιώτη

Έντεκα νέα ονόματα που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ο Γραμματέας της ΚΕ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΕΝΤΕΚΑ νέα ονόματα που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ο Γραμματέας της ΚΕ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μετά την Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, δήλωσε ότι υπάρχουν επαφές με πολλές προσωπικότητες.

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις με τον κ. Ανδριανόπουλο και τον κ. Μάνο, και εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής τουλάχιστον ενός εκ των δύο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στο οποίο συζητείται και το ενδεχόμενο συμμετοχής της κυρίας Μαρίας Δαμανάκη και του κ. Μίμη Ανδρουλάκη.

Ανοιχτός στο προσκλητήριο Παπανδρέου για συστράτευση, εμφανίστηκε, μέσω του Flash 96, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, εφόσον, όπως είπε, ο κ. Παπανδρέου εννοεί συνεργασία με διατήρηση της φιλελεύθερης φυσιογνωμίας και δεν αφορά ένταξη σε κόμμα που ονομάζεται σοσιαλιστικό. Ο στενός συνεργάτης του κ. Στέφανου Μάνου, Γ. Ψαχαρόπουλος δήλωσε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ότι τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοινωσε ότι ο κ. Λαλιώτης θα συμμετέχει ενεργά στο κεντρικό επιτελείο, καθώς και σε όλο τον προεκλογικό αγώνα.

Σύμφωνα με την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ οι έντεκα νέες υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν είναι:

Σέρρες: Μπαλαξής Δημήτρης

Χαλκιδική: Δριβελέγκας Γιάννης

Αιτωλοακαρνανία: Αντωνόπουλος Βασίλης

Αχαΐα: Μανωλοπούλου Χριστίνα

Χανιά: Ριγλής Στέλιος

Α' Αθήνας: Αδαμόπουλος Διονύσης, Παπαδάκη Θεοδώρα

Β' Πειραιά: Μαρωνίτης Γιάννης

Α' Θεσ/νικης: Ρομπόπουλος Θωμάς

Β' Θεσ/νίκης: Δήμου Γιάννης, Γλαβίνας Γιάννης

Φωκίδα: Μανανάς Παναγιώτης

Μένουν τρία κενά, στη Λάρισα, την Καβάλα και τη Μεσηνία, τα οποία ενδέχεται να συμπληρωθούν μέχρι το βράδυ.

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν σήμερα οι βουλευτές της Β' Θεσ/νικής Κώστας Διαμαντής και Γιώργος Κίρκος, οι οποίοι βρέθηκαν εκτός ψηφοδελτίων μετά την υπόθεση του «Πόρτο Καρράς».