Κόσμος
Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 21:31

Ουάσιγκτον: Πυροβολισμοί κοντά στο Καπιτώλιο

Απαγορεύτηκε προσωρινά η είσοδος και η έξοδος από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στο κτήριο.Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία εξουδετέρωσε τον ύποπτο που φέρεται να πυροβόλησε.

Απαγορεύτηκε προσωρινά η είσοδος και η έξοδος από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στο κτήριο.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία εξουδετέρωσε τον ύποπτο που φέρεται να πυροβόλησε. Επίσης, η αστυνομία ερευνά ένα ύποπτο πακέτο κοντά στο συγκρότημα.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των NBC και Associated Press, μετέδωσαν, πάντως, ότι ο ύποπτος αυτοκτόνησε και ότι άφησε πίσω του μία τσάντα, την οποία εξετάζουν πυροτεχνουργοί.

«Το Καπιτώλιο έχει κλειδωθεί λόγω μιας δυνητικής απειλής για την ασφάλειά του. Κανείς δεν μπορεί να εισέλθει ή να βγει από το κτήριο», δήλωσε εκπρόσωπός του. 

Επικαλούμενο ομοσπονδιακό αξιωματούχο, το NBC μετέδωσε πριν από λίγο ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό συνδέεται με την τρομοκρατία.