Αθλητικά
Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 19:26

Σπουδαίο «διπλό» της Άστον Βίλα στο Λονδίνο

Ένα γκολ του Κριστιάν Μπεντέκε στο 35ο λεπτό χάρισε πολύ μεγάλη νίκη στην Άστον Βίλα μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 1-0.

 

Ένα γκολ του Κριστιάν Μπεντέκε στο 35ο λεπτό χάρισε πολύ μεγάλη νίκη στην Άστον Βίλα μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 1-0.

Έτσι ο τεχνικός των «χωριατών», Τιμ Σέργουντ, έφυγε νικητής από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στην πρώτη επίσκεψή του ως αντίπαλος των «πετεινών» και η ομάδα του έφτασε στους 32 βαθμούς και πήρε «ανάσα» φτάνοντας στους έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο παρέμεινε στην έβδομη θέση. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, η Σαουθάμπτον νίκησε στο «Σεντ Μέρις» τη Χαλ με 2-0 (57΄ πεν. Πρόουζ), η Κρίσταλ Πάλας συνέτριψε μέσα στο «Στάδιο του Φωτός» τη Σάντερλαντ με 4-1 (48΄ Μάρεϊ, 51΄, 53΄, 62΄ Μπολάσι - 90΄+ Βίκαμ), ενώ Σουόνσι και Έβερτον έμειναν στο 1-1 (69΄ πεν. Σέλβι - 41΄ Λένον) στο «Λίμπερτι» της Ουαλίας.

Με νίκη έφυγε από το «Χόθορνς» απέναντι στη γηπεδούχο Γουέστ Μπρομ η Λέστερ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Ντάρεν Φλέτσερ (8΄) και Γκρεγκ Γκάρντνερ (26΄), αλλά η ουραγός της πρέμιερ λιγκ σόκαρε τους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας με τους Ντέιβιντ Νάγκεντ (20΄), Ρόμπερτ Χουτ (81΄) και φτάνοντας σε ένα τρίποντο που μπορεί να σημάνει σωτηρία με τον Τζέιμι Βάρντι στις καθυστερήσεις.

Στο «Μπόλεϊν Γκράουντ», τέλος, Γουέστ Χαμ και Στόουκ έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Άαρον Κρέσγουελ στο 7ο λεπτό και κρατούσαν έως τις καθυστερήσεις, όταν ο Μάρκο Αρναούτοβιτς έδωσε το βαθμό στη Στόουκ.