Αθλητικά
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 11:42

NBA: «Πολυβόλο» ο Κάρι, χάνει τα πλέι οφ το Μαϊάμι

Ο Στεφ Κάρι πίστωσε το φετινό ενεργητικό του με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση, καθώς με 45 πόντους και 9 ασίστ οδήγησε το «αδιάφορο» (έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση) Γκόλντεν Στέιτ στη νίκη με 116-105 επί των Μπλέιζερς.

 

Ο Στεφ Κάρι πίστωσε το φετινό ενεργητικό του με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση, καθώς με 45 πόντους και 9 ασίστ οδήγησε το «αδιάφορο» (έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση) Γκόλντεν Στέιτ στη νίκη με 116-105 επί των Μπλέιζερς.

Παράλληλα, με 8 τρίποντα που σημείωσε σε 13 προσπάθειες κατέρριψε το δικό ρεκόρ για τα περισσότερα εύστοχα σε μια περίοδο, φτάνοντας συνολικά τα 276 για φέτος και καταρρίπτοντας τα 272 που ήταν η προηγούμενη επίδοσή του. 

Στον δεύτερο σημερινό αγώνα το Μαϊάμι ηττήθηκε με 78-89 στην έδρα τοτ από το Σικάγο και δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές ελπίδες για να προλάβει τα πλέι οφ.

Οι Μπουλς έχαναν με 51-32 στο ημίχρονο αλλά ήταν εξαιρετικοί στην επανάληψη, όταν με επιμέρους σκορ 33-12 έφτασαν στη νίκη. Η Χιτ, πρωταθλητές στην ανατολική περιφέρεια πέρυσι, είναι δέκατοι στην κατάταξη και δεν θέλουν μόνο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παίξουν στα πλέι οφ.