Πολιτική
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2004 12:06

Με το ΠΑΣΟΚ ο Μίμης Ανδρουλάκης

ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ του στο ΠΑΣΟΚ, μετά από συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξή του ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε : «Για εμάς μπορεί αυτό να είναι έκπληξη σήμερα αυτή η συνάντηση, αλλά στον κόσμο έχουν γίνει τόσο μεγάλες ανακατατάξεις που απαιτούν νέες λύσεις, πέρα από τα παλιά σύνορα».

«Σας λέω ότι εργάστηκα τα τελευταία 13 χρόνια, μην ξεχνάτε ότι βγήκα εκτός πολιτικής ζωής 12 με 13 χρόνια, με το βιβλίο μου το «Μετά» που είχε κύριο στόχο να υπερβούμε το σχίσμα Αριστεράς-ΠΑΣΟΚ».

«Αλλά και τότε σε αυτό το βιβλίο μιλούσα για την ανταλλαγή ύλης μεταξύ φιλελευθέρων και σοσιαλιστών. Για την ανάγκη μιας νέας συνάντησης. Ε, να… αυτή έγινε».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον κ. Ανδρουλάκη για τη δήλωσή του «εντάσσομαι στο ΠΑΣΟΚ», εάν θα ενταχθεί και πρακτικά στο κόμμα, ήτοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε : «Αυτά είναι δουλειά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης. Εγώ εντάσσομαι στον καταμερισμό εργασίας μάχης για τις εκλογές».