Πολιτιστικά
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 07:35

Τον Απόστολο Παύλο θα υποδυθεί ο Χιου Τζάκμαν

Ο 46χρονος Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν πρόκειται να υποδυθεί τον Απόστολο Παύλο, σε ένα πρότζεκτ της Wanrer Bros. Η νέα υπερπαραγωγή υπογράφεται από τους - κατόχους  Όσκαρ σεναρίου για τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ» -  Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ.

Ο 46χρονος Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν πρόκειται να υποδυθεί τον Απόστολο Παύλο, σε ένα πρότζεκτ της Wanrer Bros. Η νέα υπερπαραγωγή υπογράφεται από τους - κατόχους  Όσκαρ σεναρίου για τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ» -  Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ - που θα προσπαθήσουν να  επαναλάβουν τον θρίαμβο της ταινίας του Μελ Γκίμπον, «Τα Πάθη Του Χριστού».

Ο Χιου Τζάκμαν δεν είναι δηλωμένος Χριστιανός, αλλά μαθητής του υπερβατικού διαλογισμού, έχοντας θητεύσει στο διεθνές School of Practical Philosophy. Το 2009, όμως, είχε αποκαλύψει πως είχε γαλουχηθεί από τον Χριστιανό πατέρα του, ο οποίος τον έπαιρνε μαζί του ως παιδί κάθε φορά που ο διάσημος ευαγγελιστής Μπίλι Γκρέιαμ επισκεπτόταν την Αυστραλία.

Οι συντελεστές της παραγωγής, υπό τον τίτλο «Apostle Paul»  - που το κεντρικό της θέμα προέρχεται από την Καινή Διαθήκη - , θα προσπαθήσουν να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από τις πρόσφατες ταινίες «Noah» και «Exodus: Gods and Kings», με θέματα της Παλαιάς Διαθήκης, που παρά τις μεγάλες  προσδοκίες, δεν τα πήγαν και τόσο καλά. 

Η ταινία θα επικεντρωθεί γύρω από τη ζωή και την ανάδειξη του Αποστόλου Παύλου σε έναν από τους κορυφαίους Αποστόλους που διέδωσαν τον Χριστιανισμό, έχοντας στο παρελθόν υπάρξει ο μεγαλύτερος διώκτης τής τότε αναπτυσσόμενης θρησκείας, με το όνομα Σαούλ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως, ο πιο γνωστός κινηματογραφικά Απόστολος Παύλος είναι ο Χάρι Ντιν Στάντον, στην ταινία o «Τελευταίος Πειρασμός» του Μάρτιν Σκορσέζε, η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Νίκου Καζαντζάκη.

naftemporiki.gr