Πολιτιστικά
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 16:45

Σαρώνουν στις εισπράξεις οι «Μαχητές των δρόμων»

Η έβδομη ταινία της σειράς  «Fast & Furious», επιβεβαιώνοντας πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, έκανε εντυπωσιακά ανοίγματα σε Ελλάδα, Αμερική και παγκοσμίως.

Η έβδομη ταινία της σειράς  «Fast & Furious», επιβεβαιώνοντας πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, έκανε εντυπωσιακά ανοίγματα σε Ελλάδα, Αμερική και παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας διανομής του «Furious 7» στη χώρα μας, η ταινία έκανε μόλις την πρώτη ημέρα προβολής της 37.000 εισιτήρια πανελλαδικά, σημειώνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα των τελευταίων 8 ετών και το μεγαλύτερο άνοιγμα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ταινίες της σειράς «Fast & Furious».

Συνολικά στις 33 χώρες που προβλήθηκε η ταινία, έκανε 43 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής, θέτοντας στόχο να ξεπεράσει τα 60.2 εκατομμύρια δολάρια που είχε κάνει συνολικά στο άνοιγμά της η πρώτη ταινία της σειράς, ενώ στην Αμερική μόνο το «Furious 7» συγκέντρωσε 15.8 εκατομμύρια δολάρια, τα διπλά απ’ όσα είχε κάνει το έκτο μέρος της σειράς πριν δύο χρόνια.

Οι συνολικές εισπράξεις στην Αμερική αναμένεται να φτάσουν τα 125 εκατομμύρια δολάρια - καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ανοίγματος Απριλίου, μαζί και αυτό της ταινίας «Captain America: O Στρατιώτης του Χειμώνα» που είχε ανοίξει πέρυσι τέτοια εποχή με 95 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Πολ Γουόκερ στην τελευταία του ερμηνεία

Η σειρά ταινιών δράσης και ταχύτητας, που έκανε γνωστή την κουλτούρα των πειραγμένων ή «βελτιωμένων» αυτοκινήτων, επιστρέφει με την έβδομη συνέχειά της. Ο πρόωρα χαμένος  Πολ Γουόκερ στην τελευταία του ερμηνεία και οι Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κερτ Ράσελ, Τζιμόν Χούνσου και Τάιριζ Γκίμπσον μπλέκονται σε μια καταιγιστική περιπέτεια εκδίκησης.

naftemporiki.gr