Αθλητικά
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 19:20

Γιαννακόπουλος: «Εύκολη υπόθεση και το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό»

Δηλώσεις με υπονούμενα για τον Ολυμπιακό έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Δηλώσεις με υπονούμενα για τον Ολυμπιακό έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ για την κατάκτηση της πρώτης «κούπας» στην Ελλάδα, ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» δεν... ξέχασε να αφήσει αιχμές κατά του «αιωνίου» αντιπάλου του.

«Περιμέναμε ότι θα πάρουμε το τρόπαιο. Για μας ήταν ο τρίτος τελικός, μετά από αυτούς που δώσαμε στην πορεία της διοργάνωσης με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη σήμερα, ωστόσο, πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα και στον Απόλλωνα για την προσπάθειά του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA και συνέχισε:

«Μακάρι να έχουμε υγεία, να σηκώνουμε κάθε χρόνο κούπες. Να μπορούν και οι αντιπαλοί να μας βλέπουν γουρλωμένοι από τον καναπέ τους να σηκώνουμε τις κούπες. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε την Μεγάλη Πέμπτη στο Βελιγράδι και να είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όσον αφορά το πρωτάθλημα νομίζω ότι θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Λογικά αντίπαλός μας στους τελικούς θα είναι ο Ολυμπιακός, οπότε δε νομίζω πως θα έχουμε κανένα πρόβλημα».