Αθλητικά
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 23:09

Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Σφαιρόπουλου, Ιτούδη

Στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, κυρίως στα επιθετικά, απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, κυρίως στα επιθετικά, απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε ότι η ρωσική ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ωστόσο, δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη νίκη της. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και νίκησε δίκαια. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες της αποστολής μας. Στο ξεκίνημα του αγώνα και στις αρχές του δεύτερου μέρους δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Από κει και πέρα το αλλάξαμε αυτό, παίξαμε καλή άμυνα κι ‘επιστρέψαμε’ στο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είχε πάντα το προβάδισμα, αλλά εμείς δεν σταματήσαμε να παλεύουμε έως το τέλος.

Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στα ριμπάουντ. Δώσαμε 19 ριμπάουντ στον αντίπαλο, πολλές δεύτερες ευκαιρίες και δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτό τον τομέα.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.»

Ο Δημήτρης Ιτούδης από την πλευρά του ήταν αρκετά «προσγειωμένος». Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πλεονέκτημα έδρας που πήρε η ομάδα του στα πλέι οφ, ωστόσο, απέφυγε να μιλήσει για φάιναλ φορ.

«Είμαστε ακόμη μακριά ακόμα από το φάιναλ-φορ. Πρέπει όμως να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το ότι επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Ο όμιλος μας ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στους προημιτελικούς για να μπορέσουμε να πούμε πιο πολλά πράγματα.»