Πολιτική
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 18:52

Ν. Κακλαμάνης: Αήθης και ανιστόρητη η επίθεση Βενιζέλου σε Καραμανλή

Αήθη και ανιστόρητη χαρακτήρισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης την επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε χθεσινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

 

Αήθη και ανιστόρητη χαρακτήρισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης την επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε χθεσινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κακλαμάνης παρατήρησε ότι θέση της Ν.Δ. ήταν και είναι η εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο να συμπεριλάβει την περίοδο 2000-2010, «δηλαδή την είσοδο της χώρας στο ευρώ, τους εξοπλισμούς, τη Siemens, τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Εντύπωση μου προκαλεί η σιωπή της Ν.Δ. για την επίθεση του κ. Βενιζέλου εναντίον του προέδρου Κώστα Καραμανλή», καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.

Θέση για τη δήλωση του κ. Κακλαμάνη πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

«Ανεξαρτήτως από τα διαπιστευτήρια που δίνει στον κ. Καραμανλή, χαιρόμαστε γιατί ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει την συμφωνία του με τη θέση του ΠΑΣΟΚ και την ανάγκη να διερευνηθούν τα αίτια της κρίσης πριν το μνημόνιο», σχολίασε ο κ. Καρύδης.