Αθλητικά
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 19:43

Όγδοη σερί νίκη για Βραζιλία, 1-0 τη Χιλή

Αργά αλλά σταθερά ο Κάρλος Ντούνγκα επαναφέρει την Εθνική Βραζιλίας στο δρόμο της... αρετής, μετά την ταπεινωτική παρουσία της Σελεσάο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που η ίδια διοργάνωσε το 2014.

 

Αργά αλλά σταθερά ο Κάρλος Ντούνγκα επαναφέρει την Εθνική Βραζιλίας στο δρόμο της... αρετής, μετά την ταπεινωτική παρουσία της Σελεσάο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που η ίδια διοργάνωσε το 2014.

Εννέα μήνες μετά τις διόλου ευχάριστες αναμνήσεις του Μουντιάλ οι «βερντεόρο» βαδίζουν από νίκη σε νίκη στους φιλικούς αγώνες τους, με αντιπάλους κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Μερικές ημέρες μετά το 3-1 επί της Γαλλίας μέσα στο «Σταντ ντε Φρανς», οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν απόψε και της Χιλής, με 1-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Εμιρέιτς» της Άρσεναλ, στο Λονδίνο.

Αυτή ήταν η όγδοη συνεχής νίκη για την Εθνική Βραζιλίας επί των ημερών του Ντούνγκα στο τιμόνι της, κατακτήθηκε δε με το γκολ που σημείωσε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 73ο λεπτό.

Σε άλλο φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού παρουσία, το Μεξικό νίκησε 1-0 τον Ισημερινό παρουσία 90.000 θεατών στο Λος Αντζελες,με γκολ του Χαβιέ Ερνάντεζ στο 14΄.