Αθλητικά
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 23:34

Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Ιβάνοβιτς, Αταμάν

Προβληματισμένος με την αμυντική εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, παρά τη νίκη επί της Γαλατασαράι.

Προβληματισμένος με την αμυντική εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, παρά τη νίκη επί της Γαλατασαράι.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου για «έλλειψη σοβαρότητας και συγκέντρωσης» στη διάρκεια του παιχνιδιού: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ήταν σαφώς πιο σημαντικό για μας παρά για τον αντίπαλό μας. Θα έλεγα ότι δεν ήμασταν σοβαροί.

Μας δόθηκαν ευκαιρίες για να κερδίσουμε πιο εύκολα το ματς, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Θεωρώ πως το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν στην άμυνα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτόν τον τομέα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί». 

Από την πλευρά του ο Εργκίν Αταμάν είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της «Γαλατα», παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Τούρκος προπονητής είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάντα πιο δύσκολο να παίζεις όταν δεν έχεις κάποιο στόχο. Από τότε που αποκλειστήκαμε τα παιχνίδια έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Αλλά, όλοι οι παίκτες μου έκαναν ένα πολύ καλό ματς αντάξιο της Ευρωλίγκας και της Γαλατασαράι. Δεν είχαμε ούρε το Σινάν. Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά για εκείνον ήταν σημαντικό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν.