Πολιτιστικά
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 09:00

Active Member: Αντίο με σειρά συναυλιών

Πριν δυο εβδομάδες περίπου, οι Active Member ανακοίνωσαν μέσω του site τους και της σελίδας τους στο facebook, με μεγάλη συγκίνηση, το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας.

Πριν δυο εβδομάδες περίπου, οι Active Member ανακοίνωσαν μέσω του site τους και της σελίδας τους στο facebook, με μεγάλη συγκίνηση, το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας.

Υπήρχαν σκέψεις και η αναζήτηση του κατάλληλου τρόπου για το επόμενο βήμα εδώ και κάποιο διάστημα. Άλλωστε,  και οι  συναυλίες γίνονται σπάνια και όταν πρέπει, ώστε να πέφτει το βάρος στην ουσία, να γίνεται δουλειά και να υπάρχει λόγος για κάθε συνάντηση απ’ τη σκηνή...
Οι Active Member, σχεδόν 23 χρόνια, από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ’ τα μάτια τ’ όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη, και χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα στην Ελλάδα ...

18ος δίσκος ο τελευταίος τους, με τίτλο «Cosmos Alivas», συμμετοχή σε δεκάδες άλλα μουσικά πρότζεκτ, μουσική για ταινίες, ντοκιμαντέρ, θέατρο, βιβλία, ποιήματα κ.ά.. Η χαρά της δημιουργίας δεν έλειψε ποτέ στην μικρή γωνιά του lowbap κόσμου τους.
Το Σάββατο στις 4 Απριλίου ετοιμάζονται να επισκεφτούν ξανά έναν άλλο κόσμο, τον «Ελληνικό Κόσμο» (κτήριο 56), για μια συναυλία κραυγή, για μια συναυλία lowbap.

Η εκδήλωση αυτή στον «Ελληνικό Κόσμο» θα είναι η πρώτη από μια τελευταία σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα κι αλλού που θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς, και θα κλείσει έτσι ουσιαστικά μια πορεία τόσων χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, και την μουσική γενικότερα.

Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia  θα είναι εκεί και οι δυο να διηγηθούν πολλά από τα τραγούδια της δισκογραφίας τους, και να σχεδιάσουν με τους στίχους τους το επόμενο όνειρο.

Πληροφορίες
«Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 2540000. Οι πόρτες ανοίγουν στις: 8.30 μ.μ., έναρξη: 10 μ.μ. Εισιτήρια: 12 ευρώ, προπώληση: 10 ευρώ. Η προπώληση συνεχίζεται από το Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) και το Amberola vinyl store - Νηλέως 55, Θησείο.

naftemporiki.gr