Αθλητικά
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 15:55

Καρνέζης: Να κάνουμε restart με Ουγγαρία

Δηλώσεις του Ορέστη Καρνέζη φιλοξενούνται στο blog της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που διατηρεί στην ιστοσελίδα της εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, χορηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 

Δηλώσεις του Ορέστη Καρνέζη φιλοξενούνται στο blog της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που διατηρεί στην ιστοσελίδα της εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, χορηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε παραδέχεται ότι «έγιναν λάθη που καλό είναι να κρατήσουμε στο μυαλό μας για να μην επαναληφθούν», ενώ επισημαίνει πως «ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο με τον κ. Μαρκαριάν, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και την ψυχολογία του Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Όπως υπογραμμίζει ο Καρνέζης «πρέπει να εκμεταλλευθούμε την αλλαγή προπονητή για να πετύχουμε ένα restart, κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας μας. Δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο και δεν μας λείπει το ταλέντο. Παρά τις ελλείψεις μας όπως αυτή του Κώστα (Μήτρογλου), η ομάδα μας έχει τα όπλα που χρειάζεται για να πάρει τους τρεις βαθμούς». 

Ο διεθνής τερματοφύλακας υπενθυμίζει ότι «περνάμε σαν χώρα μια τρομερή περίοδο κακοτυχίας σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικό, πολιτικό, αθλητικό, οικονομικό. Έχει ανάγκη ο λαός μας από εθνική συσπείρωση κι ομοψυχία και πολλές φορές ο αθλητισμός μπορεί να βάλει ένα μικρό λιθαράκι προς αυτήν την κατεύθυνση».

Και καταλήγει ο Καρνέζης: «Αυτό είναι το στοίχημα της Εθνικής μας από εδώ και πέρα: να κάνουμε ξανά τους Έλληνες φιλάθλους χαρούμενους, να φωνάξουν ''Ελλάς''. Η Εθνική μας έχει ταυτότητα και προσωπικότητα. Μένει να είμαστε συνεπείς με τον εαυτό μας και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την δίψα και την θέληση που έχουμε να επαναφέρουμε την Εθνική Ελλάδας στο επίπεδο που όλοι θέλουμε».