Αθλητικά
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 12:44

Euro 2016: Ανησυχία στην Ουγγαρία για τη «νέα» Εθνική Ελλάδας

Η αλλαγή στον πάγκο της Εθνικής ομάδας με την απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι και την έλευση του Σέρχιο Μαρκαριάν προβληματίζει τους ανθρώπους της Εθνικής Ουγγαρίας, κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού δεν ξέρουν πια τι να περιμένουν.

 

Η αλλαγή στον πάγκο της Εθνικής ομάδας με την απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι και την έλευση του Σέρχιο Μαρκαριάν προβληματίζει τους ανθρώπους της Εθνικής Ουγγαρίας, κάτι απολύτως φυσιολογικό αφού δεν ξέρουν πια τι να περιμένουν.

Σε κάθε περίπτωση, οι Μαγυάροι δεν κάνουν το λάθος να υποτιμήσουν το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς θεωρούν ότι η «γαλανόλευκη» ομάδα δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση τις πραγματικές δυνατότητές της ως τώρα.

Ο εκλέκτορας των Ούγγρων, Παλ Ντάρνταϊ, δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Τύπο της χώρας του ότι «δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα λόγω της θέσης της. Είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες. Ως τώρα το πρόβλημά της ήταν πως δεν είχε οργάνωση στο παιχνίδι της κι ελπίζω το ίδιο να γίνει και απέναντί μας».

Ο Ντάρνταϊ εξήγησε ότι η αλλαγή προπονητή «μάς φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Έχουμε κάνει σκάουτινγκ, έχουμε δει τους παίκτες αλλά δεν ξέρουμε πώς θα παίξουν με το νέο προπονητή».

Αναφορικά με την ομάδα του, ο Ούγγρος τεχνικός κατέστησε σαφές ότι η ισοπαλία δεν θα είναι αποτυχία. «Στόχος είναι η νίκη ή η ισοπαλία. Με τους τρεις βαθμούς θα έχουμε σημαντικές ελπίδες για την πρόκριση, και με τον έναν όμως θα είμαστε στη διεκδίκησή της» είπε.