Αθλητικά
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 22:53

Ιβάνοβιτς: Δεν αφήσαμε τη Ρεάλ να τρέξει

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο επιθετικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εναντίον της Ρεάλ, όμως ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς απένειμε τα εύσημα στον ΝτεΜάρκους Νέλσον για την απόδοσή του, αφού ο Αμερικανός εκτός από το σκοράρισμα είχε σημαντική συνεισφορά τόσο στην άρτια οργάνωση του παιχνιδιού όσο και στην άμυνα.

 

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο επιθετικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εναντίον της Ρεάλ, όμως ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς απένειμε τα εύσημα στον ΝτεΜάρκους Νέλσον για την απόδοσή του, αφού ο Αμερικανός εκτός από το σκοράρισμα είχε σημαντική συνεισφορά τόσο στην άρτια οργάνωση του παιχνιδιού όσο και στην άμυνα.

«Ήταν μία σημαντική νίκη. Πριν από αυτό το παιχνίδι η Ρεάλ ήταν η ομάδα που μού είχε δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά σήμερα κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Δεν έτρεξε η Ρεάλ γιατί δεν την αφήσαμε» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

«Παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Από την στιγμή που κοντρολάραμε τα ριμπάουντ και μπορέσαμε να τρέξουμε είχαμε εμπνευσμένες στιγμές από παίκτες και μεγάλη υπομονή. Το περιβάλλον ήταν εξαιρετικό, το ίδιο και ο κόσμος στις εξέδρες» πρόσθεσε ο Ιβάνοβιτς.

Ερωτηθείς για το εξαιρετικό βράδυ του Νέλσον, ο έμπειρος τεχνικός δεν έδειξε καμία έκπληξη για την εμφάνιση του παίκτη του. «Αυτός είναι ο ΝτεΜάρκους που θέλαμε και γι’ αυτό τον αποκτήσαμε. Είναι αλήθεια ότι ο τραυματισμός που είχε τον άφησε πίσω. Αν κι έπαιξε καλά σήμερα, δεν έχει δώσει ακόμα το 100% από αυτά που μπορεί» απάντησε.