Πολιτική
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2004 17:21

Πρόταση Παπαρήγα για debate στον «902» με τη συμμετοχή όλων των αρχηγών

Πρόταση διοργάνωσης debate από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ «902» με την συμμετοχή όλων των αρχηγών των κομμάτων, έθεσε η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου στα Γιάννενα όπου βρίσκεται από το μεσημέρι. Η κ. Παπαρήγα πρόσθεσε πως οι υπεύθυνοι του «902» περιμένουν την απάντηση των κ.κ. Παπανδρέου και Καραμανλή.

Η κ. Παπαρήγα τόνισε πάντως, ότι «όσα ντιμπέϊτ και αν γίνουν, ο λαός δεν περιμένει από αυτά να βγάλει συμπεράσματα. Θέατρο θα παρακολουθήσει...». Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση για τον αποκλεισμό των υπολοίπων κομμάτων από τα debate, η κ. Παπαρήγα προέτρεψε τους πολίτες, αν υπάρξει τηλεοπτική αναμέτρηση μόνο μεταξύ των κ.κ. Παπανδρέου και Καραμανλή, «να κλείσουν τις τηλεοράσεις γιατί πρόκειται για κοροϊδία και για θέατρο».

Η Γ.Γ. του ΚΚΕ ανέφερε επίσης ότι «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν μια αγωνία για το ποιό θα είναι πρώτο και ποιό δεύτερο κόμμα. Δίπλα σε αυτή την αγωνία, υπάρχει και μια άλλη, που είναι σημαντική και αφορά το συνολικό ποσοστό του δικομματισμού. Αυτή την αγωνία την έχουν οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι, τα διάφορα ''τρωκτικά'' που δρουν γύρω τους και στηρίζουν το έργο τους». «Και αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με δυο κόμματα του κεφαλαίου, που στηρίζονται από την Ε.Ε., την πλουτοκρατία και τις ΗΠΑ...» επισημανε η κ. Παπαρήγα.

Σήμερα στις 8 το βράδυ η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματός της στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac».