Πολιτική
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 15:40

Ν.Δ.: Μήπως ο Γ. Βαρουφάκης να φέρει στη Βουλή τα κείμενα που υπέγραψε;

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη άφησε μέσω του εκπροσώπου της Κώστας Καραγκούνη η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις αιτιάσεις του υπουργού, ο οποίος αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ότι στο υπουργείο δεν υπάρχουν οι δανειακές συμβάσεις, ούτε το αίτημα για δίμηνη παράταση του μνημονίου.

 

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη άφησε μέσω του εκπροσώπου της Κώστας Καραγκούνη η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις αιτιάσεις του υπουργού, ο οποίος αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ότι στο υπουργείο δεν υπάρχουν οι δανειακές συμβάσεις, ούτε το αίτημα για δίμηνη παράταση του μνημονίου.

«Αν ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών δεν γνωρίζει πού βρίσκονται, νομικά κείμενα δημοσιευμένα στην εφημερίδα της κυβέρνησης και στο διαδίκτυο, τότε κάτι δεν πάει καλά με τον υπουργό και με την κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Καραγκούνης.

«Μέχρι να εντοπίσει τα κείμενα που δεν ξέρει, μήπως να φέρει στη Βουλή τα κείμενα που ο ίδιος έχει διαπραγματευτεί και που όλοι οι υπόλοιποι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έχει υπογράψει;», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.